duminică, 29 aprilie 2012

Primul gand:UN BUFET COSTA FOARTE MULT



In toate intalnirile pe care l-am avut cu  viitoarele miresici cu privire la organizarea bufetului pentru nunta lor, fiecare a venit cu spaima asta.
Haide sa facem o analiza
Sa spunem ca aveti o nunta de 200 de persoane pentru care doriti in bufet de fructe, si eu v-as propune doi pepeni ornamentali ,eventual unul cu numele vostru si asta inseamna 100 lei,plus organizarea restului de fructe in bufet care inseamna 3 lei/pers ,inmultit cu 200 de persoane=600 adica total 700 lei manopera.Fructele le cumpara clientul si sa spunem ca pentru un bufet avem nevoie de
15 kg de struguri/13 lei=195 lei
2 buc ananas/10 lei=20 lei
5 kg capsuni/15 lei=75 lei
10 kg kiwi/4 lei=40 lei
10 kg mandarine/5 lei=50 lei
2 pepeni galbeni/10 lei-20 lei
total 400 lei
400 (fructele+700 manopera)=1100 lei
MULT VE-TI SPUNE
Si atunci mai bine punem pe fiecare masa un bol cu 3 struguri,3 banane,15 capsuni si eventual 1 ananas
asta inseamna
3 struguri-1kg/13 lei
3 banane-1 kg/9 lei
15 capsuni-1 kg/15 lei
1 ananas-1 kg/10 lei
total-47 lei
INMULTIT CU 25 DE MESE=1175
Ce ati castigat la bani astia?- aspect de parastas
Sunt Liliana Lungu si daca simtiti nevoia sa ma contraziceti astept toate contra argumentele voastre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu